Applus El nostre
Compromís
 
Presentació » Benvinguda
:· Benvinguda
És un plaer donar-vos la benvinguda a la pàgina web de CLABSA, empresa que s'ocupa de la planificació, el desenvolupament i l’operació de la xarxa de clavegueram de Barcelona.
Us volem presentar una web que intenta resumir l’abast de la nostra activitat i les funcions que podem arribar a desenvolupar en el marc del drenatge urbà dels municipis. Podreu trobar informació sobre la xarxa de clavegueram , sobre els ja no tan desconeguts dipòsits de retenció d’aigües pluvials soterrats sota la ciutat de Barcelona així com, sobre les diferents actuacions que realitzem en l’àmbit de la recollida pneumàtica i les aigües subterrànies, entre d’altres coses.

També hem volgut posar al vostre abast material didàctic i molt gràfic per entendre com funcionen la xarxa de clavegueram i els dipòsits, pensant especialment en tots aquells ciutadans que volen saber una mica més sobre aquest món soterrani.

Volem donar-vos a conèixer CLABSA i confiem que aquí podreu trobar la informació necessària que esperem sigui del vostre interès.

© 2007 CLABSA - Clavegueram de Barcelona, S.A.
   
c. Acer, 16 - 08038 Barcelona
Tel: 93 289 68 00
Fax: 93 223 02 33